Sisteme acces

elsafe-angajati

Pentru a proteja eficace un anumit amplasament aveti nevoie de un sistem control acces multifunctional care sa restrictioneze accesul persoanelor sau autoturismelor neautorizate. Fie ca vorbim despre un spatiu personal sau o institutie publica, protectia ramane unul dintre obiectivele principale pe care le manifesta proprietarul unui imobil, controalele riguroase si rapoartele detaliate fiind elementele cheie spre mentinerea unui nivel ridicat de securitate.
Sistemul de control acces poate functiona cu cartele de proximitate, cartele magnetice, cu cod de bare sau tastaturi cu cod de acces. Sistemul se completeaza cu elemente de limitare fizica a accesului: incuietori electromagnetice, turnicheti, porti actionate electric, bariere auto.

Pontaj electronic

Piata muncii a devenit tot mai dinamica in ultimii ani, motiv pentru care firmele si companiile isi doresc solutii de monitorizare si contorizare a personalului angajat mai eficiente si mai sigure. Se recomanda instalarea unui astfel de sistem tuturor firmelor si companiilor orientate care profit, ce doresc motivarea si eficientizarea personalului angajat. Acesta ajuta managementul companiilor sa isi atinga obiectivele cu mai multa usurinta, dar mai ales sa optimizeze costurile si sa aiba acces oricand la informatii despre activitatea angajatilor.

Pentru o oferta detaliata pentru aceste servicii ne puteti contacta prin formularul de contact (click aici).